Kompleksi Afaristo-Banesor-Blloku B10, Objekti 3

Project:

Kompleksi Afaristo-Banesor-Blloku B10, Objekti 3

Location:

Lagjia Kalabria, Prishtinë

Category:

Blloku B10

Date:

14 Apr, 2017

Share:

Objekti shumëbanesor A3 ndodhet në Kalabri, Prishtinë dhe shtrihet në parcelën 10080-3 përgjatë rrugës "Rexhep Krasniqi" dhe rrugës "Ilir Murati" dhe në anën jugore të parcelës kalon përrocka "Mati".

Parcela kadastrale përfshihet në kuader të bllokut urban "B10" të Planit Rregullues "Kalabria" me destinim "Ndërtimi i lartë".

Objekti A3 përshinë sipërfaqe mbi tokë S=3440.13 m2, kurse nën tokë përfshinë sipërfaqe prej S=1446.44 m2. Objekti ka gjithsej sipërfaqe prej S=4886.6 m2

Objekti ka etazhitet prej 2B+P+8. Kati përdhesë do të shfytëzohet për afarizëm, kur katet e tjera për banim. Bodrumet shfrytëzohen për parking të veturave për banorë si dhe për hapësirat ndihmëse tjera.

Objekti A3 ka gjithsej 32 njësi banimi, 4 lokale dhe 32 vendparkingje dhe poashtu ka hapësirën e dedikuar për banorët në katin përdhesë të objektit.

Nënmeny

Banesa 4:

Sbruto = 51.54 m2

Koridori  4.19m2

Qëndrimi Ditor, Tryezaria dhe kuzhina  20.06m2

ballkon  4.23m2

banjo  3.48m2

dhoma gjumi  10.46m2