Projektet tona shtrihen në qytetin e Prishtinës dhe të gjitha projektet janë të ndërtuara dhe projektuara në zonat e urbanizuara dhe konfort lejeve dhe standartëve të ndërtimit.

Për ne

Nartel EX-IN është kompani me pervojë të gjatë në industrinë e ndërtimit. Kompania u themelua në vitin 1985 në Zagreb-Kroaci dhe që nga atëherë vepron me një përkushtim të madh në fushën e ndërtimit.

Me vendosmerinë për punë të vazhdueshme, arritje të njohurive të reja dhe menaxhmentin profesional arrijmë të jemi një ndër liderët për ndërtim në Kosovë.

"Nartel EX-IN" mirret me ndërtim duke filluar nga kryerja e punëve të vrazhda ndërtimore, instalimet e ujësjellësit dhe kanalizimit, instalimet elektrike dhe punët finalizuese. Kompania jonë kryen edhe punët specifike siç janë punët e të gjitha llojeve të hidroizolimit, termoizolimit, suvatimit, nivelizimit te dyshemeve, nivelizime te dyshemeve në bodrum-Fero beton, fasadave të llojeve të ndryshme etj..

Projektet tona shtrihen në qytetin e Prishtinës dhe të gjitha projektet janë të ndërtuara dhe projektuara në zonat e urbanizuara dhe konfort lejeve dhe standartëve të ndërtimit. Të gjitha objektët projektohen  dhe ekzekutohen nga një grup profesional i arkitektëve, inxhinierëve dhe grupit profesional të të gjithave fazave gjë që na garanton suksesin tonë. Ndihmë shumë e madhe dhe e rëndësishme për suksesin tonë është infrastruktura shumë profesionale që posedojmë në leminë e ndërtimit duke filluar nga fabrika e betonit dhe fabrika për prodhimin e llaçeve ndërtimore. 

Ndërtim

Arkitekturë

Interier

Projektet

Shërbimet

NDËRTIM

"Nartel EX-IN" mirret me ndërtim duke filluar nga kryerja e punëve të vrazhda ndërtimore, instalimet e ujësjellësit dhe kanalizimit, instalimet elektrike, instalimet e ngrohjes, e ventilimit dhe punët finalizuese. 

ARKITEKTURË

Të gjitha objektët projektohen  dhe ekzekutohen nga një grup profesional i arkitektëve, inxhinierëve dhe grupit profesional të të gjithave fazave, gjë që na garanton suksesin tonë. 

INTERIER

Hapi i parë është përmbushja e kërkesave të klientëve për organizimin dhe dizajnimin e hapësirave. Rëndësi gjatë dizajnimit të interierit i japim ndriçimit, përdorimit të materialeve dhe ngjyrave, për të krijuar një ambient sa më të rehatshëm dhe estetik.

1958

Happy clients

100K

Facebook likes

58

Awards

1218

Apartments sales

+377 45 674 888; +377 45 793 793

Rruga Shefqet Shkupi, Blloku B6, Lamella 1, Lokali 4, Prishtine 10000

Contact Us