Kompleksi Afaristo-Banesor-Blloku B10, Ndërtesa A2

Project:

KOMPLEKSI AFARISTO-BANESOR-BLLOKU B10, OBJEKTI 2

Location:

LAGJIA KALABRIA, PRISHTINË

Category:

BLLOKU B10

Date:

10 Jan, 2020

Share:

Ndërtesa shumëbanesore A2 ndodhet në Kalabri, Prishtinë dhe shtrihet në parcelën 10080-3 përgjatë rrugës "Rexhep Krasniqi" dhe rrugës "Ilir Murati" dhe në anën jugore të parcelës kalon përrocka "Mati".

Parcela kadastrale përfshihet në kuadër të bllokut urban "B10" të Planit Rregullues "Kalabria" me destinim "Ndërtimi i lartë".

Ndërtesa A2 përshinë sipërfaqe mbi tokë S=4251.13 m2, kurse nën tokë përfshinë sipërfaqe prej S=1851.0 m2. Ndërtesa A2 ka gjithsej sipërfaqe prej S=6102.23 m2.

Ndërtesa ka etazhitet prej 2B+P+8. Kati përdhesë do të shfytëzohet për afarizëm, kur katet e tjera për banim. Bodrumet shfrytëzohen për parking të veturave për banorë si dhe për hapësirat ndihmëse tjera.

Ndërtesa A2 ka gjithsej 40 njësi banimi, 6 lokale dhe 52 vendparkingje.

 

Nënmeny

Banesa 2:

Sbruto = 94.03 m2

Koridori  8.92m2

Qëndrimi Ditor dhe Tryezaria  25.35m2

Kuzhina  6.82m2

Loxha  3.86m2

WC  2.45m2

Banjo  3.60m2

dhoma gjumi  11.07m2

Loxha  3.26m2

dhoma gjumi  15.14m2