Kompleksi Afarsito-Banesor-Blloku B2 - Mati 1

Project:

Kompleksi Afarsito-Banesor

Location:

MATI 1

Category:

BLLOKU B2

Date:

07 Apr, 2021

Share:

Kompleksi Afaristo-Banesor – Blloku B2 ndodhet në lagjën Mati 1, në Prishtinë, përgjatë rrugëve “ Përparim Thaqi” dhe “Sokol Sopi”.

Parcela kadastrale përfshihet në kuadër të Bllokut Urban B2 të Planit Rregullues Mati 1 me destinim ndërtim i mesëm.

Kompleksi Afarsito-Banesor përbëhët nga dy ndërtesa, Ndërtesa A1 dhe Ndërtesa A2.

Ndërtesa A1 përfshin sipërfaqe mbi tokë S=4046.67m2, kurse nën tokë S=1050.02m2. Ndërtesa A1 ka gjithsej sipërfaqe prej S=5096.69m2

Ndërtesa A1 ka etazhitet prej B+P+6.Kati Përdhesë do të shfrytëzohet për afarizëm, ndërsa katet tjera për banim.

Ndërtesa A2 përfshin sipërfaqe mbi tokë S=3548.43m2, kurse nën tokë S=995.83m2. Ndërtesa A1 ka gjithsej sipërfaqe prej S=4544.26m2.

Ndërtesa A2 ka etazhitet prej B+P+5.Kati Përdhesë do të shfrytëzohet për afarizëm, ndërsa katet tjera për banim.

Ndërtesa A1 ka gjithsej 32 njësi banimi dhe 9 lokale, ndërsa Ndërtesa A2 ka 28 njësi banimi dhe 9 lokale.

Nënmeny

BANESA 4:

Sbruto = 85.59 m2

Koridori  8.09m2

Qëndrimi Ditor, Tryezaria dhe Kuzhina   29.90m2

Ballkon  3.88m2

WC  1.90m2

Banjo  5.46m2

dhoma gjumi  14.76m2

dhoma gjumi  10.51m2