Kompleksi Afaristo-Banesor-Blloku B4, Objekti 4

Project:

Kompleksi Afaristo-Banesor-Blloku B4, Objekti 4

Location:

Lagjja Kalabria, Prishtinë

Category:

Blloku B4

Date:

26 Apr, 2017

Share:

Lokacioni i Objektit ndodhet në lagjjen Kalabria, Blloku B4, gjegjësisht në parcelën me numër 10136-1.

Objekti ka etazhitet 2B+P+5, dhe do të shërbej si objekt Afarist-Banesor. Kati përdhesë do të shfrytëzohet për afarizëm, kurse  katet e tjera do të shfrytëzohen për banim. Bodrumet shfrytëzohen për parking të veturave për banorë si dhe për hapësirat ndihmëse tjera.

Objekti ka gjithsej 30 njësi banimi, 6 lokale dhe 34 vendparkingje dhe poashtu kanë hapësirën e dedikuar për banorët në katin përdhesë të objektit.

Objekti 4 përshinë sipërfaqe mbi tokë S=3553.33 m2, kurse nën tokë përfshinë sipërfaqe prej S= 1574.16 m2. Objekti ka gjithsej sipërfaqe prej S=5127.49 m2

Nënmeny

Banesa D:

Sbruto = 91.83 m2

Koridori  6.86m2

wc  1.80m2

depo  1.67m2

kuzhina  6.01m2

tryezaria  7.96m2

qëndrimi ditor  17.52m2

terasa  3.90m2

degazhman  4.65m2

banjo  4.67m2

dhomë e fjetjes  12.10m2

dhomë e fjetjes  11.63m2